REIN 1 & 2 og NORBROTT brukte Skips-A/S Polarfronts rederiflagg. REIN 1 hadde samme flagg på gulmalt skorstein med sort topp, REIN 2 og NORBROTT hadde også rederimerket i helmalt gul skorstein. Den blå figur i flagget symboliserer lappeluen med fire horn som brukes i det nordlige Finnmark.

            NORBORN 1 og NORBETH 1 hadde mørkeblå skorstein med kompassrosen for A/S Nortank påmalt.

            NORBEGA 1 hadde gul skorstein med Sigurd B. Sverdrup's flagg påmalt, men uten rød ring og med rødmalte SS i det hvite felt.

            NORBULK 1, NORBU og NORBELLA 1 hadde gul skorstein med en sort sel tilsvarende den i rederiflagget for Brødrene Jakobsen's rederi. NORBETH 2 var det første skip som i 1975 fikk A/S Sigurd B. Sverdrup's flagg med rød ring og hvite SS malt i et hvitt belte på gul skorstein. Tilsvarende ble også skorsteinen på NORBULK 2 malt da den ble overtatt, men uten hvitt belte.

         De fleste av bulkbåtene hadde dessuten Sverdrup's flagg med røde SS malt i baugen da de i lange tider gikk med chartere's skorsteinfarver.

         Alle turbintankerne som ble overtatt fra Waage beholdt sin sortmalte skorstein med hvitt belte, men fikk etter overtakelsen påmalt Sverdrup's flagg med rød ring i det hvite felt og hvite SS. Tilsvarende flagg også malt i baugen på noen av skipene.

            NORBELLA 2 hadde helt fra levering blå skorstein med hvitt belte og med røde WB over C i det hvite beltet.

 

Kilde: Skipet 2/1996 v/ Olav K. Westby.